Nursen PARSAK - 3/A Sınıf Öğretmeni

31.05.1968 yılında Adana ile Seyhan İlçesinde doğdu. 1988 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Adana Eğitim Yüksek Okulu´nda ön lisans, Anadolu Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünde Lisans tamamlama eğitimini bitirdi.

Öğretmenlik Mesleğine 17.11.1988 yılında Adana İli Seyhan İlçesi Tatbikat İlkokulu´nda  başladı. Adana İli Seyhan İlçesi Beşocak İlkokulu, Toros İlköğretim Oklu ve Şehit İdris Güler İlköğretim Okulu´nda Sınıf öğretmeni olarak; Adana İli Çukurova İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 23.08.2016 tarihinden itibaren de Seyhan Hayriye Kemal Kusun İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitim-öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, Teşekkür, Takdir ve Aylıkla Ödül, Milli Eğitim Bakanlığınca Başarı belgesi ile  ödüllendirildi. Nursen PARSAK evli 2 çocuk annesidir.