Gülay ARPACI - 4/A Sınıf Öğretmeni

1964 yılında Ankara’da doğdu. Ege Üniversitesi  Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği bölümünde Lisans Eğitimini tamamladı.

Öğretmenlik hayatına 13.11.1995 yılında Adana İli Seyhan İlçesi Şambayadı İlkokulu’nda başladı. Adana İli Seyhan İlçesi, Kabasakal İlköğretim Okulu, Adasokağı İlköğretim Okulu, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, İkinci İnönü İlköğretim Okulu, Orhan Çobağnoğlu İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu ve Turhan Cemal Beriker İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 22.08.2017 tarihinden itibaren Seyhan Hayriye Kemal Kusun İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitim Öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, teşekkür  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından BAŞARI belgesiyle ödüllendirildi. Gülay ARPACI evli iki çocuk annesidir.