Gül ODABAŞI - 2/B Sınıf Öğretmeni

1965 yılında Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde doğdu. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği bölümünde Lisans Eğitimini tamamladı.

Öğretmenlik hayatına 1992 yılında Ağrı İli Merkez Selçuk İlkokulu’nda başladı. Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Merkez 100. Yıl İlkokulu, Adana İli Seyhan İlçesi, Gazipaşa İlköğretim Okulu, Şambayadı İlköğretim Okulu, Şehit Duran İlköğretim Okulu, Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Ahmet Karabucak İlkokulu ve Bekir Hanife Akata İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yaptı. 23.01.2015 tarihinden itibaren Seyhan Hayriye Kemal Kusun İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitim Öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı, Milli Eğilim Bakanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, çeşitli tarihlerde Aylıkla ödüllendirme ve teşekkür belgeleriyle ödüllendirildi. Gül ODABAŞI evli iki çocuk annesidir.