Cemile ODABAŞI - 3/B Sınıf Öğretmeni

05.08.1966 tarihinde Adana da doğdu. Niğde Üniversitesi Eğitim Yüksek  Okulu  Ön  Lisans Eğitimini tamamladı.

Öğretmenlik hayatına 15.12.1987 tarihinde Adana İli Seyhan  İlçesi Kenan Evren İlkokulun´da başladı. Adana ili Seyhan,  ilçelerinde çeşitli okullarda görev yaptı. Son olarak19.08.2020 tarihinden itibaren Seyhan  ilçesi Hayriye Kemal Kusun İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitim-Öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakamlık makamınca TAKDİR belgesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEŞEKKÜR  ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından BAŞARI belgesi ile ödüllendirilmiştir. Cemile ODABAŞI evli 2 çocuk annesidir.