Banu YESEVİ - Ana Sınıfı A Şubesi Sınıf Öğretmeni

1977 yılında Adana İli Yüreğir İlçesinde doğdu. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünde Lisans Eğitimini tamamladı.

Öğretmenlik mesleğine 31.01.2001 yılında Osmaniye İli Merkez Yediocak İlköğretim Okulu’nda başladı. Ordu İli Aybastı İlçesi Ortaköy İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Merkez İlköğretim Okulu, İstanbul İli Güngören İlçesi, Gençosman İlköğretim Okulu, Adana İli Seyhan İlçesi Ahmet Sabancı Anaokulu’nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yaptı. 15.08.2012 tarihinden itibaren Seyhan Hayriye Kemal Kusun İlkokulu’nda ana okul öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitim Öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, teşekkür belgesiyle ödüllendirildi. Banu YESEVİ evli iki çocuk annesidir.