Ahmet AKÇALI - 1/A Sınıf Öğretmeni

02.02.1971 Yılında Kırıkkale ili Keskin ilçesinde doğdu. Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde Lisans eğitimini tamamladı.

Öğretmenlik mesleğine 08.01.1994 yılında Ağrı ili Merkez ilçesi, Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak başladı. Ağrı İli  Patnos İlçesi Koçaklar İlköğretim Okulu, Aktepe İlköğretim Okulu, Eskikonak İlköğretim Okulu, Hatay ili Reyhanlı İlçesi, Vali Utku Acun İlköğretim Okulu, Adana İli Karaisalı İlçesi, M. Emirler İlköğretim Okulu, Adana İli Yüreğir İlçesi, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 17.08.2009 tarihinde ibitaren de Seyhan Hayriye Kemal Kusun İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitim-öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafında AYLIKLA ÖDÜL belgesi ile taltif edildi. Ahmet AKÇALI evli 2 çocuk babasıdır.